Small Group Training

Small group training in Turnhout & omstreken

Bij een small group training trainen we in groepjes van 2 tot maximum 4 personen zodat je het meeste uit je training haalt. De coach kan snel aanpassingen doorvoeren zodat ieder persoon kan trainen op zijn of haar niveau. Je kan rekenen op de nodige motivatie en gedeelde fun van je medesporter(s). Perfect voor jou en je vrienden!

Begin met Small Group Training in 2 stappen:

Stap 1: Een eerste kennismaking

Je hebt besloten om van start te gaan. Tijdens onze eerste afspraak gaan we aan de hand van een gesprek, enkele fysieke tests en een lichaamsscreening kijken naar wat jouw beginniveau is. Nadien stel ik op basis van jouw doelstellingen een individueel trainingsschema op.

Stap 2: Trainingen gaan van start

We gaan van start met de trainingen. Bij iedere training zal je, op een verantwoorde manier, uitgedaagd worden. We gaan steeds op zoek naar jouw grenzen om je doelstellingen te bereiken. Zo ga je al snel de vooruitgang en voordelen in je dagdagelijkse leven opmerken.

Veelgestelde vragen

Wat is small group training?

Je traint toch in groep maar tijdens deze les zijn er maximum 4 deelnemers. Zo kan de coach steeds snel bijsturen waar nodig.

Wat kost small group training?

Dit hangt af van welk pakket je kiest. Voor meer informatie stuur je me best een berichtje via dit contactformulier.

Hoe snel zie je resultaat?

Je lichaam heeft tijd nodig om zich aan te passen en sterker te worden. Dit hangt ook af van hoe vaak je traint per week, wat je thuis eet en zo veel meerdere factoren. Maar alles gaat gepaard met zelfdiscipline.

Waarom starten met small group training?

Wil je trainen onder begeleiding en het sociale contact van je medesporter, dan is dit zeker iets voor jou! Wil je liever 1-op-1 begeleiding? Bekijk dan zeker personal training!

Ontvang 3 gratis oefeningen!

Wil je graag een voorproefje en zelf al een kleine start maken? Bekijk dan zeker deze 3 gratis oefeningen. Wil je daarna toch meer? Stuur me dan gerust een berichtje via de contactpagina!

Klaar voor een eerste workout?

Ben je helemaal overtuigd of heb je nog twijfels, contacteer me dan gerust via het contactformulier!