Personal Training

Personal training in Turnhout & omstreken

Geen tijd om te sporten is geen excuus meer. Ik ben flexibel qua planning en jij hebt zeker wel een uurtje vrij in je dag of week om je eens volledig te smijten. Ben jij ook zo gedreven in wat je doet? Ideaal, ik ook. Die mindset zorgt er voor dat je ook dingen zal bereiken.

Tijdens een uurtje personal training maak je je hoofd leeg, ligt de focus bij jezelf & je lichaam en gaan we er vol voor. Dit allemaal op maat van jou. Ik zorg voor de juiste trainingsvorm, dat duwtje in de rug en voor de nodige fun!

Begin met Personal Training in 2 stappen:

Stap 1: Een eerste kennismaking

Je hebt besloten om van start te gaan. Tijdens onze eerste afspraak gaan we aan de hand van een gesprek, enkele fysieke tests en een lichaamsscreening kijken naar wat jouw beginniveau is. Nadien stel ik op basis van jouw doelstellingen een individueel trainingsschema op.

Stap 2: Trainingen gaan van start

We gaan van start met de trainingen. Bij iedere training zal je, op een verantwoorde manier, uitgedaagd worden. We gaan steeds op zoek naar jouw grenzen om je doelstellingen te bereiken. Zo ga je al snel de vooruitgang en voordelen in je dagdagelijkse leven opmerken.

Veelgestelde vragen

Wat is personal training?

Onder de vorm van personal training wordt je persoonlijk 1-op-1 begeleid. Je trainer maakt een op maat gemaakt schema naargelang je doelstelling.

Wat kost personal training?

Dit hangt af van welk pakket je kiest. Voor meer informatie stuur je me best een berichtje via dit contactformulier.

Hoe snel zie je resultaat?

Je lichaam heeft tijd nodig om zich aan te passen en sterker te worden. Dit hangt ook af van hoe vaak je traint per week, wat je thuis eet en zo veel meerdere factoren. Maar alles gaat gepaard met zelfdiscipline.

Waarom starten met personal training?

Jouw personal trainer zorgt er voor dat je op een juiste manier gaat bewegen en zorgt voor de nodige motivatie als het eens wat moeilijker gaat. Wil je liever in groep les volgen? Bekijk dan zeker de Small Group Training!

Ontvang 3 gratis oefeningen!

Wil je graag een voorproefje en zelf al een kleine start maken? Bekijk dan zeker deze 3 gratis oefeningen. Wil je daarna toch meer? Stuur me dan gerust een berichtje via de contactpagina!

Word ik jouw personal trainer?

Ben je helemaal overtuigd of heb je nog twijfels, contacteer me dan gerust via het contactformulier!