Healthy Fit

Healthy Fit Training in Turnhout & omstreken

Healthy Fit training is geschikt voor iedere beginner of als je op een rustigere manier je kracht en conditie wil verbeteren. Een goede basis mobiliteit, kracht en conditie zorgen er voor dat je algemene fitheid verbeterd. Je zal al snel de voordelen ervaren tijdens dagdagelijkse taken.

mobility training turnhout voordelen

Voordelen Healthy Fit

Met Healthy Fit Training verbeter je je algemene fitheid door veel aandacht te besteden aan mobiliteit, kracht en conditie. Om al deze zones te kunnen trainen heb ik een grote variatie aan oefeningen voor je klaarstaan. Opgepast: deze oefeningen hebben een hoge fun factor, dus plezier gegarandeerd!

mobility training turnhout eigen niveau

Trainen op eigen niveau

Healthy Fit oefeningen zijn snel aanpasbaar en zijn daardoor geschikt voor elk niveau. Ik help je als gediplomeerde coach ook graag verder met de oefening op maat voor je klaar te zetten. Zo kan je op je eigen tempo verder werken aan je algemene fitheid!

Veelgestelde vragen

Wat is Healthy Fit training?

Healthy Fit training is een laagdrempelige manier om te leren kennismaken met kracht- en conditietraining.

Wat kost Healthy Fit training?

Dit hangt af van welk pakket je kiest. Voor meer informatie stuur je me best een berichtje via dit contactformulier.

Hoe snel zie je resultaat?

Je lichaam heeft tijd nodig om zich aan te passen en sterker te worden. Maar je zal al snel de voordelen van deze training merken in je dagdagelijkse leven.

Waarom starten met Healthy Fit training?

We maken je lichaam sterker, behouden of zorgen voor een verbeterde mobiliteit, dit alles in functie van onze dagdagelijkse taken. Wil je liever 1-op-1 begeleiding? Bekijk dan zeker personal training!

Ontvang 3 gratis oefeningen!

Wil je graag een voorproefje en zelf al een kleine start maken? Bekijk dan zeker deze 3 gratis oefeningen. Wil je daarna toch meer? Stuur me dan gerust een berichtje via de contactpagina!

Klaar voor een eerste workout?

Ben je helemaal overtuigd of heb je nog twijfels, contacteer me dan gerust via het contactformulier!